Hai Korang :D Dah Masuk Belog Aya kan? So LIKE lah dulu FANPAGE ni :]

Home Tutorial About me Tempahan Resepi Link Girls Tuto

Monday, 3 December 2012

Dress and Domain giveaway !


Assalamualaikum Dan Selamat Malam :]
JOM join Dress And Domain Giveaway :D


Click Banner Di Atas Ini Untuk JOIN :D JOM !!!!

Wah blogger Amer Corner anjurkan giveaway terbarunya lagi! Rajin betul dia buat giveaway. Kalau korang nak join tekan banner dia atas ye? Tarikh tamat masih belum diberitahu lagi..
Comments
6 Comments

6 comments:

  1. singgah dari segmen yang sama. do visit me :)

    http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. terima kasih sudi join ga amer yang tak seberapa ni .
    senarai peserta sudah keluar . jum blogwalking and semak dulu betul ke tak senarai ni.

    http://www.amercorner.com/2012/12/senarai-peserta-dress-and-domain.html


    pssst ada satu lagi segment kat blog amer. tuan blog dah join? jum amer menjemput datin datuk puan tuan cik encik untuk join segment amer yang tak seberapa ni.

    http://www.amercorner.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html#more


    hadiah yang tak seberapa .. ice watch x5 and domainx2

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://rawkkstylo.blogspot.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Hadiah wang tunai RM100 ! Jom jom :)

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

    ReplyDelete
  5. Hi.. jom join contest :)

    http://intanwandalaara.blogspot.com/2013/01/dapatkan-bamboo-charcoal-body-shaper.html

    ReplyDelete
  6. dari GA yang sama . dah follow awak . harap awak follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

    ReplyDelete

.selepas ngitai belog kite.
.sila tinggalkan mesej (komen) anda.
.di sini.

Hah ! Kan dah sampai dekat sini ! So, Korang Wajib LIKE fanpage ni :3 kalau tak berdosa katenye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...